Μαγειρεύουμε με το gr-ocery

Cheesecake με Mαρμελάδα Φρούτων του Δάσους

Συστατικά

Για τη βάση:

Για την κρέμα:

Για την επικάλυψη:

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Περνάμε το εσωτερικό μιας στρογγυλής φόρμας ψησίματος 20 εκατοστών με βούτυρο.
Βάζουμε τα μπισκότα σε μια σφραγισμένη σακούλα φαγητού, σπρώχνουμε όλο τον αέρα έξω και σφραγίζουμε τη σακούλα και στη συνέχεια συνθλίβουμε τα μπισκότα με έναν πλάστη, μέχρι να γίνουν ψίχουλα που μοιάζουν με άμμο.
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε  τα ψίχουλα μπισκότων και ανακατεύουμε καλά.
Πιέζουμε τα ψίχουλα στο κάτω μέρος της φόρμας και κρυώνουμε την βάση μας στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Χτυπάμε μαζί το τυρί κρέμα, τη βανίλια, τη σκόνη λεμονιού και το μέλι σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψουν. Βάζουμε τη γέμιση στη φόρμα και απλώνουμε το μείγμα με μία σπάτουλα ή με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, καλύπτουμε με μεμβράνη και το κρυώνουμε όλη τη νύχτα, μέχρι να σφίξει.
Αφαιρούμε προσεκτικά το cheesecake από τη φόρμα και προσθέτουμε τη μαρμελάδα των φρούτων του δάσους. Μπορείτε επίσης να γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα του δάσους και ζάχαρη άχνη.

Καλή όρεξη!