Το Hippocrates Farm είναι το τμήμα γεωργικής παραγωγής της Rezos Brands ΑΕ, μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργήθηκε το 1983 και εφαρμόζει τη μέθοδο καθετοποιημένης παραγωγής “από τη φάρμα στο πιάτο”, συνδυάζοντας το πάθος των ανθρώπων της για τις υπερ-τροφές με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές πρακτικές γεωργικής καινοτομίας.
Το πρότυπο πολυλειτουργικό αγρόκτημα του Hippocrates Farm βρίσκεται στο ορεινό χωριό Φλαμπουρέσι (υψόμετρο 840 μ), κοντά στην Καλαμπάκα, σε μία προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 που περιστοιχίζουν εμβληματικά ορόσημα όπως οι ιεροί βράχοι των Μετεώρων και η οροσειρά του Ολύμπου.
Είναι μία έκταση γόνιμης γης 20 εκταρίων όπου εφαρμόζεται στην πράξη η πεμπτουσία της Ιπποκράτειας Ιατρικής: “Η τροφή ας είναι το φάρμακό σου και το φάρμακο η τροφή σου”.
Εκεί καλλιεργείται, με απόλυτα φυσικό και βιολογικό τρόπο, το βραβευμένο ιπποφαές (“καλύτερο οργανικό τρόφιμο”, Healthy Diet Awards 2020 και “πιο καινοτόμο πανευρωπαϊκά λειτουργικό τρόφιμο”, Katana, 2018), ακολουθώντας αυστηρές μεθόδους καλλιέργειας και φυσικές διαδικασίες που το μετατρέπουν σε μια ευχάριστη καθημερινή τροφή.