15 Ιαν Meet the Chef Απόστολος Αλτάνης15 Ιανουαρίου, 2023 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram Εργάζεστε ταυτόχρονα σε δύο βραβευμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, τα οποία έχουν επάξια κερδίσει τη θέση του γαστρονομικού προορισμού...Περισσότερα
08 Ιαν Μαγειρεύουμε με το gr-ocery Χταπόδι στα Κάρβουνα8 Ιανουαρίου, 2023 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram Εμπνευσμένος από τις ιστορίες και την παράδοση της οικογένειάς του, ο Κώστας Αραμπατζής, executive chef της IHH Hotels & Resorts στ...Περισσότερα
16 Δεκ Μαγειρεύουμε με το gr-ocery Σαλάτα Λάχανο με Σταφίδα, Σουσάμι, και Μανούρι.16 Δεκεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram Η συνταγή που ακολουθεί είναι του chef Δημήτρη Τσανανά, executive chef του The Met Hotel της Θεσσαλονίκης.Συστατικά Για την Σαλά...Περισσότερα
07 Δεκ Meet the Chef Κώστας Αραμπατζής11 Δεκεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram - Εργάζεστε εδώ και αρκετά χρόνια ως executive chef σε ένα μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Ποιες είναι οι σ...Περισσότερα
04 Δεκ Μαγειρεύουμε με το gr-ocery Τραχανάς με καπνιστό Μπούκοβο, Ποικιλία Άγριων μανιταριών και Παρμεζάνα4 Δεκεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram Η συνταγή που ακολουθεί είναι του chef Δημήτρη Τσανανά, executive chef του The Met Hotel της Θεσσαλονίκης.Συστατικά100γρ. τρ...Περισσότερα
29 Νοέ Meet the Chef Δημήτρης Τσανανάς30 Νοεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram - Οι άνθρωποι, οι ιδέες, οι πληροφορίες, τα προϊόντα ταξιδεύουν πλέον με μεγάλες ταχύτητες και άνεση. Τι σημαίνει αυτή η νέα πραγματικό...Περισσότερα
18 Νοέ Προφίλ “Οι Έλληνες θέλουν προσούτο με πεπόνι και σολομό”20 Νοεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram “Οι Έλληνες θέλουν προσούτο με πεπόνι και σολομό” Δώδεκα περίπου χρόνια πριν, ο Γιώργος Πίττας, ένας “ιδεολόγος της γαστρονομίας”, όπως...Περισσότερα
13 Νοέ Μαγειρεύουμε με το gr-ocery Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα Μελιού13 Νοεμβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram 4 χοιρινές μπριζόλες 5 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο 2 κ.σ. μέλι 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλ. κόκκινο κρασί Μαϊντανό ψιλοκομ...Περισσότερα
16 Οκτ Προφίλ Γιατί να επιλέξω ένα βιολογικό μέλι;16 Οκτωβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram Γιατί να επιλέξω ένα βιολογικό μέλι;Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση που προκύπτει από τη συνεχώς αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σε ζητήματα...Περισσότερα
02 Οκτ Μαγειρεύουμε με το gr-ocery Πλιγούρι με Μανιτάρια και Φέτα2 Οκτωβρίου, 2022 Από gr-ocery Facebook Twitter Pinterest linkedin Telegram 2 βαζάκια Δίρφυς Μεζέ ή 500γρ μανιτάρια 2 φλ. πλιγούρι 1 κ.σ. πελτέ 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2 ξερά κρεμμύδια σε λωρί...Περισσότερα