Το εργαστήρι θαλασσινών γεύσεων Alelma, ιδρύθηκε το 2007 στην Αλόννησο από τον Γιώργο Αναγνώστου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο εμπόριο ψαριών και την Αμαλία Καλογιάννη που έχει γνώση της Αλοννησιώτικης παράδοσης στην επεξεργασία του τόνου.
Ο χώρος του εργαστηρίου είναι άρτια εξοπλισμένος, με την τελευταία τεχνολογία στον τομέα της υγιεινής.
Στο εργαστήρι ακολουθείται η παραδοσιακή συνταγή, φτιάχνοντας τον τόνο σε νερό ή λάδι με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, χωρίς να χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή ενισχυτικά γεύσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ALELMA

Ακολουθείται η παραδοσιακή συνταγή, φτιάχνοντας τον τόνο σε νερό ή λάδι με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.