Η εταιρεία Aloades ιδρύθηκε το 2017 με εγγύηση την εμπειρία και την τεχνογνωσία τριών γενιών ελαιοκαλλιεργητών, με σεβασμό στην παράδοση, με δέσμευση για συνέπεια, επαγγελματισμό και τήρηση αυστηρότατων προδιαγραφών.
Σκοπός η ανάδειξη premium εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και η προώθηση της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι καλλιέργειας, συγκομιδής, ελαιοποίησης και τυποποίησης, βασισμένες στις αυστηρότερες προδιαγραφές του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Η τυποποίηση γίνεται σε εξαιρετικά ποιοτική συσκευασία, μη επαναγεμιζόμενη (Bruni Glass Dorica 500 Top VA), με προσθήκη αζώτου, προκειμένου να εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής, άρα και ημερομηνία λήξης και διατήρηση της φρεσκάδας και των ευεργετικών συστατικών των ελαιολάδων.
Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Aloades διαθέτουν μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, πλούσια γεύση, φρουτώδη αρώματα, πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, με σημαντικά οφέλη στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.