Ο Γιώργος Αθανασιάδης και η Χαρά Μαγγανά, ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη και να εγκατασταθούν στην Εύβοια με την πλούσια φύση και βιοποικιλότητα. Εκεί έστησαν το εργαστήριό τους και, συνδυάζοντας την παράδοση με την επιστήμη, κατάφεραν με τον ηπιότερο τρόπο να κάνουν πράξη το μήνυμα ‘enclosing nature’, το οποίο συνοδεύει τη Bee Naturalles από την ίδρυσή της το 2013.
Έχουν δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων με 100% φυσική σύνθεση, μείγματα ανεπεξέργαστων φυσικών πρώτων υλών, όπως βιολογικά προϊόντα μέλισσας, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, τα οποία εσωκλείουν την ευεργετική και θεραπευτική δύναμη της φύσης.
Η Bee Naturalles συμμετέχει στο Πρόγραμμα: «Ταυτοποίηση του Ελληνικού βασιλικού πολτού και γύρης. Καθορισμός ποιοτικών κριτηρίων.» [Καν (ΕΚ) αριθ. 1234/2007] του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας, ΑΠΘ.
Τα βιολογικά προϊόντα μέλισσας της Bee Naturalles έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards. Έχουν τιμηθεί με βραβεύσεις ως τα κορυφαία βιολογικά μέλια παγκοσμίως από τη Biolmiel, με 1ο χρυσό βραβείο στη Gourmet Exhibition Specialist Awards, ως πρώτο επιλεγμένο μέλι από το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, ως superior honey από τη LE MONDE κ.ά

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

BEE NATURALLES

Σειρά προϊόντων με 100% φυσική σύνθεση.