Νάουσα, 1991. Ο Φίλιππος και η Έλσα Διαμάντη αποφασίζουν να κλείσουν σε ένα βαζάκι όλες τις γεύσεις και τα αρώματα με τα οποία πλημμυρίζουν οι γειτονιές της Νάουσας όλον το χρόνο: γλυκό σύκο τον Μάιο, μαρμελάδα ροδάκινο τον Ιούλιο, σάλτσα ντομάτας τον Σεπτέμβριο… Περνώντας ώρες ατελείωτες δίπλα στις χρυσοχέρες γειτόνισσες, ανταλλάσοντας γνώμες και συμβουλές με έμπειρες Ναουσαίες μαγείρισσες, αντλώντας έμπνευση από την γιαγιά Μαρίκα και την κυρία Αλεξάνδρα, γεννήθηκαν τα πρώτα παραδοσιακά προϊόντα από το «Κτήμα Διαμάντη» με φρούτα από τα χωράφια της οικογένειας.
Σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, το «Κτήμα Διαμάντη» δημιουργεί εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, με σεβασμό στις πατροπαράδοτες συνταγές, χωρίς τη χρήση συντηρητικών, χρωστικών ουσιών και τεχνητών αρωμάτων. Το «Κτήμα Διαμάντη» είναι μια σύγχρονη και ραγδαία εξελισσόμενη επιχείρηση που παντρεύει το παρόν με το παρελθόν σε υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος δημιουργίες, καλώντας σας να γευτείτε τα προϊόντα που παράγει «από το κτήμα …στο τραπέζι σας».