Οι “Ρίζες” είναι μία οικοτεχνία ελληνικών προϊόντων διατροφής που είναι φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και μαγειρεύονται με προσωπική φροντίδα, με σεβασμό στις ποιοτικές αρχές της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής και οδηγό τις παραδοσιακές συνταγές.
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της επιχείρησης, παραδοσιακό προϊόν είναι αυτό που γίνεται με σεβασμό στην παραδοσιακή συνταγή ή είναι εμπνευσμένο από αυτή με μία πιο προσωπική ή σύγχρονη προσέγγιση, χωρίς τη χρήση μηχανικών μέσων αλλά χειροποίητα, με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και, κυρίως, χωρίς τη χρήση τεχνητών πρόσθετων και συντηρητικών.
Η εγκατάσταση της επιχείρησης βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία, μια περιοχή στην οποία παράγονται πολλά αγροτικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας.
Οι “Ρίζες” διαθέτουν ένα δίκτυο συνεργατών-προμηθευτών από τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι με υπευθυνότητα και γνώση καλλιεργούν και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα. Προαπαιτούμενο για την επιλογή τους είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον, ο οποίος αποδεικνύεται με τη χρήση ολοκληρωμένης διαχείρισης της αγροτικής παραγωγής.
Τα φρούτα και τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης, επειδή τότε τα αρώματα και η νοστιμιά τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους.
Τα προϊόντα μαγειρεύονται και συσκευάζονται σε άρτιες υγειονομικά εγκαταστάσεις, με την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών του συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 22000:2005.
Σκοπός της επιχείρησης είναι η παραγωγή και συσκευασία χειροποίητων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, με 100% φυσικά υλικά και την καλύτερη γεύση.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

RIZES Greek Delicatessen

Παραγωγή και συσκευασία χειροποίητων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.