Με έδρα το Μούδρο της Λήμνου, η SALAMOUSAS AGRIFOOD δραστηριοποιείται για περισσότερο από 100 χρόνια στον πρωτογενή τομέα και στον τομέα του εμπορίου, παράγοντας, τυποποιώντας και διαθέτοντας όσπρια, άλευρα και σιτηρά που προέρχονται από τοπικές, παραδοσιακές, αναβιωμένες ποικιλίες, καλλιεργημένες στην εύφορη Λημνία Γή. Πρόκειται για μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση υπό τη διεύθυνση των αδελφών Παναγιώτη και Στέργιου, γεωπόνου και οικονομολόγου αντίστοιχα οι οποίοι συνεχίζουν το έργο των γονέων Χρήστου και Πολυξένης Σαλαμουσά. Στο στενό συνεργατικό περιβάλλον της επιχείρησης βρίσκονται οι συμβολαιακοί παραγωγοί, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με το Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής, το Αριστοτέλειο και τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.