Η εταιρεία Salt Odyssey είναι μία πρωτοποριακή και πολυβραβευμένη εταιρεία με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στον τομέα των υγιεινών και βιολογικών προϊόντων. Αιχμή του δόρατος της δραστηριότητάς της είναι τα φυσικά, βρώσιμα, gourmet αλάτια.
Ιδρύθηκε το 2008 και έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και τις ρίζες της στα καταστήματα και το εργαστήριο παραγωγής υγιεινών τροφών που λειτουργούν στην πόλη ήδη από το 1982.
Ψυχή της εταιρείας είναι δύο φίλοι, ο Μάριος Καρασλίδης και ο Χάρης Σιώνας, οι οποίοι εξηγούν πως η “Οδύσσεια”, το πασίγνωστο Ομηρικό έπος, συμβολίζει για αυτούς το ταξίδι της ανακάλυψης νέων γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. 
Όπως επισημαίνουν, κύρια επιδίωξη και δέσμευση της Salt Odyssey είναι, ακολουθώντας το τρίπτυχο “φυσικό”, “υγιεινό” και “ιδιαίτερο”, να προμηθεύει τους καταναλωτές με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, επιτυγχάνοντας ταυτοχρόνως την τέλεια σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.
Η πολυτελής συσκευασία των προϊόντων, η μεγάλη ποικιλία, η πρωτοτυπία των συνταγών και των γεύσεων, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι εγγύηση επιτυχίας.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

SALT ODYSSEY

Υγιεινά και βιολογικά προϊόντα