Η Stelvia Hellas είναι απo τις μοναδικές εταιρείες που καλύπτουν όλο τον κύκλο εργασιών σχετικά με τη στέβια -καλλιέργεια, παραγωγή, αποξήρανση, συσκευασία και εμπορία ελληνικής στεβια. Στόχος της εταιρείας είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών μέσω της γνωστοποίησης του φυτού στέβια στην 100% φυσική, αποξηραμένη του μορφή. Για την κάλυψη των στόχων της υποστηρίζεται από μια άρτια ομάδα σύγχρονων καλλιεργητών, με τμήμα έρευνας και παραγωγής, ώστε το τελικό προϊόν να έρχεται στον καταναλωτή σε απόλυτα φυσική μορφή. 
Η στέβια της Stelvia Hellas καλλιεργείται από Έλληνες παραγωγούς σε ιδιόκτητες εκτάσεις, στις περιοχές της Καρδίτσας και της Λοκρίδος. Επειδή τα εδάφη των περιοχών καταγωγής της στέβια είναι γενικά όξινα και αμμώδη, τους πρώτους τρεις μήνες η στέβια καλλιεργείται σε θερμοκήπια. Ταυτόχρονα, λόγω της ευαισθησίας του, το φυτό δεν επιδέχεται πλήθος φυτοφαρμάκων. Λίγο πριν την άνθηση, γίνεται η δια χειρός συγκομιδή του φυτού και μόλις συλλεχθούν τα φύλλα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, μέσω του ηλίου, σε ειδικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πρότυπα HACCP, συσκευάζονται ολόκληρα τα φύλλα ή ψιλοκόβονται και τοποθετούνται σε εμβαπτιζόμενα φακελάκια, είτε ως μεμονωμένο προϊόν, είτε σε συνδυασμό με άλλα βότανα, όπως το πράσινο και το μαύρο τσάι Κεϋλάνης.