Η εταιρεία τροφίμων Tasteful Marinos, παραγωγός της ευρύτατα διαδεδομένης γκάμας κατεψυγμένων προϊόντων “Τα Νησιώτικα”, ακολουθώντας πιστά την παράδοση της νησιωτικής ελληνικής κουζίνας, εμπλούτισε την παραγωγή της με τη νέα σειρά φυτικών σαλατών “TOΠΟΣ” και απευθύνεται στο κοινό όσων επιλέγουν μια διατροφή διαιτητική και προσεγμένη, σε αυτούς που νηστεύουν ή έχουν δυσανεξία σε προϊόντα όπως το αυγό και σε αυτούς που είναι vegeterians ή vegans. Παντρεύοντας την αγνή μεσογειακή διατροφή με την υψηλή σε θρεπτική αξία χορτοφαγική κουζίνα, δημιούργησε μια σειρά σαλατών που δεν εντυπωσιάζει μόνο τους λάτρεις του είδους, αλλά αφήνει έκπληκτο και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της πανφαγίας.
Σαλάτες με βάση την πιστοποιημένη βιολογική σόγια και ολόφρεσκα λαχανικά που χαρακτηρίζονται από σαφώς λιγότερα λιπαρά και από παντελή απουσία οποιασδήποτε πρώτης ύλης ζωικής προελεύσεως. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που τις καθιστούν ανεπανάληπτες και χάρη σε αυτά έχουν τη θετική αναγνώριση από κορυφαίους διαιτολόγους στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα της σειράς παστεριώνονται και συσκευάζονται σε γυάλινα βάζα που φυλάσσονται εκτός ψυγείου και έχουν 8μηνη διάρκεια ζωής.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΤΟΠΟΣ

Διαδεδομένη γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων