Μαγειρεύουμε με το gr-ocery

Πέρκα με Τραγανή Κρούστα και Πατατοσαλάτα

Συστατικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για το Ψάρι

Χτυπάμε στο μπλέντερ το παξιμάδι ώστε να γίνει σκόνη. Ανακατεύουμε τον άνηθο, το ξύσμα λεμονιού και το αλάτι.
Αλοίφουμε τα ψάρια με λίγη μουστάρδα για να κολλήσει η κρούστα. Προσθέτουμε το μείγμα από πάνω. Ψήνουμε στους 180℃ για περίπου 20 λεπτά.

Για την Πατατοσαλάτα

Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Ο χρόνος βρασμού εξαρτάται από το μέγεθος των κομματιών πατάτας, όσο μεγαλύτερα είναι τα κομμάτια, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος βρασμού. Μόλις είναι έτοιμα, αφήστε τα να κρυώσουν. Προσθέτουμε το αλάτι, το κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο και την Τόπος – Αμερικανίζουσα Αγγουροναγυονέζζα. Σερβίρουμε την πατατοσαλάτα με το ψάρι.

Καλή όρεξη!