Μαγειρεύουμε με το gr-ocery

Πικάντικα Χοιρινά Παϊδάκια

Συστατικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα παϊδάκια, το ελαιόλαδο, το μαγειρικό μείγμα Sunday Grill, το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε η μαρινάδα να πάει παντού. Προσθέτουμε την μπύρα και σκεπάζουμε με μία μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ ή περίπου 6 με 8 ώρες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
Αφαιρούμε τα παϊδάκια από τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε μία γάστρα λαδόκολλα και προσθέτουμε τα παϊδάκια με το ζωμό του κρέατος. Η λαδόκολλα θα πρέπει να σκεπάζει τα παϊδάκια. Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 180 οC για 1,5 ώρα. Στα 45 λεπτά περίπου, γυρνάμε τα παϊδάκια από την άλλη μεριά ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
Μετά τη 1,5 ώρα, αφαιρούμε το καπάκι και ανοίγουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε για ακόμα μισή ώρα.

Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου, τηγανιτές ή ρύζι και χωριάτικη σαλάτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιλησετε την ίδια μαρινάδα και για ψήσιμο στο γκριλ ή στα κάβουρνα.

Καλή σας όρεξη!