Προφίλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Alset Αθανάσιος Κουταλόπουλος & Υιός Ο.Ε.

Η εταιρεία Alset ιδρύθηκε το 1989 από τον Αθανάσιο Κουταλόπουλο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η όρεξη για δουλειά, το όραμα, η πίστη, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα ήταν θεμέλιο για μια γρήγορη ανάπτυξη και ανοδική πορεία της εταιρείας.
01

Εγγύηση Alset

Η εμπειρία 30+ ετών, η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πρώτων υλών, η άριστη κατασκευή, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρία ALSET.
02

ISO 9001

Οι διαδικασίες παραγωγής και πώλησης των προϊόντων είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001.

0+

Χρόνια Εμπειρίας

0τμ

Εγκαταστάσεις

0+

Ολοκληρωμένα Έργα

0+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

30+ Χρόνια Εμπειρίας

Το 1993 κατασκευάστηκαν οι πρώτες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 700 τ.μ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 106 στην Αλεξάνδρεια. Η συστηματική εργασία και η ποιότητα της δουλειάς μας δημιούργησαν χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά την Ελλάδα και την καταξίωση της εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Το 2009 η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μας ανάγκασε να μεγαλώσουμε τις εγκαταστάσεις μας μετακομίζοντας στο 4ο χλμ Αλεξάνδρειας Κατερίνης στον ιδιόκτητο χώρο 8000 τ.μ που μας βρίσκετε μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, η εταιρία μετονομάζεται σε ALSET Κουταλόπουλος Αθανάσιος & Υιός. Εκεί στεγάζεται το εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών, ο εκθεσιακός μας χώρος και το λογιστήριο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Οι Εγκαταστάσεις Μας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Οι Πιστοποιήσεις Μας